ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ - 2310 315310

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Να αγοράσω καινούργιο ή μεταχειρισμενο ανταλλακτικό στο αυτοκινητο μου ;

              Συμβουλες για αγορα μεταχειρισμενων ανταλλακτικων

      alfa romeo - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  bmw - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  fiat- μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  lancia -μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  scoda - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  vw - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  smart - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων   seat - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  audi - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  citroen - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  mercedes - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  opel - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  pegeuot - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  mini - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  ford - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων  renault - μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων
  
Το αυτοκίνητο μας είναι η πρώτη μας αγάπη και μετά ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα. Όλοι θέλουμε το καλύτερο για το αμάξι μας και επιθυμούμε να λειτουργεί σωστά μηχανικά. Ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ή μικρή χρήση χρειάζεται συντήρηση, αναβάθμιση ή και αλλαγές σε αρκετές περιπτώσεις. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να ξέρετε που να απευθύνεστε και να βρείτε τα κατάλληλα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αλλά και τον ειδικό και έμπειρο που θα σας προσφέρει το ιδανικό ποιοτικά στην καλύτερη τιμή. Εξάλλου "σήμερα ειδικά" οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων δεν μπορούν να δαπανήσουν μια περιουσία για την επισκευή του ΙΧ τους.

Αν πάλι έχετε πρόβλημα ακινησίας και θέλετε να επιδιορθώσετε το αυτοκίνητό σας μετά από ένα τρακάρισμα ή μια μηχανική βλάβη ο πλέον σύντομος δρόμος είναι να απευθυνθείτε στην επίσημη αντιπροσωπεία. Η λύση όμως αυτή αν και έχει εγγύηση και εξασφαλίζει γνησιότητα ανταλλακτικών, κατά γενική ομολογία είναι και η δαπανηρότερη. Υπάρχουν όμως και άλλες λύσεις εξίσου καλές.
Ακόμη κι αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις πάνω σε αυτό το κομμάτι δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις τους ειδικούς που θα σου προσφέρουν αξιόπιστα και εγγυημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Φυσικά και δεν μπορείς να παίζεις με την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και θα πρέπει να επιλέξετε τα σωστά και ιδανικά ανταλλακτικά αυτοκινήτων είτε μεταχειρισμένα είτε καινούρια. Όπως πολύ συχνό φαινόμενο είναι η αντικατάσταση σασμάν (κιβώτιο ταχυτήτων) ή ο κινητήρας.

Υπάρχει η περίπτωση να μη βρειτε, ανάλογα με το μοντέλο και το μέρος του αυτοκινήτου προς αντικατάσταση , εύκολα το πιστό γνήσιο ανταλλακτικό. Δεν χρειάζεται απαγοήτευση. Ακόμη και τα ιμιτασιόν ή αλλιώς μεταχειρισμένα ανταλλακτικά  ειδικά αν είναι σε πολύ κατάσταση δηλαδή δεν έχουν υποστεί μεγάλη βλάβη είναι δυνατόν να κάνουν τέλεια την δουλειά τους. Εξάλλου μην ξεχνάς ότι οι ειδικοί που έχουν τα ανταλλακτικά είναι από αυτοκίνητα που αποσύρονται ή ίσως που έχουν υποστεί κάποιο τρακάρισμα και είναι τα «ζωντανά» τους μέρη που δεν έχουν υποστεί βλάβη που χρησιμοποιούνται ως ανταλλακτικά σε άλλα αυτοκίνητα.

Ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε αυτοκινήτου αναζητήστε τα κατάλληλα ανταλλακτικά, ώστε να κάνουν το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί σαν ολοκαίνουριο. Το βασικό ερώτημα για κάποιον που θέλει να αλλάξει κάτι στο αυτοκίνητό του όπως παράδειγμα σασμάν που προαναφέραμε ή προέκυψε κάτι και θέλει να αγοράσει ανταλλακτικά αυτοκινήτων, είναι η σωστή αναζήτηση που θα κάνει και να διαλέξει τις αποδεδειγμένα εταιρείες που θεωρούνται αξιόπιστες με ευχαριστημένους πελάτες στο παρελθόν.
 
Επίσης, το σημείο εκείνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι τιμές των ανταλλακτικών που θα επιλέξετε. Μην ξεγελαστείτε από χαμηλές τιμές γιατί συνήθως κρύβουν πολλαπλούς κινδύνους όπως να είναι χαμηλή η ποιότητα τους ή η ζημιά που μπορεί να δημιουργήσουν να είναι διπλάσια για αυτό το λόγο αυτό που προτείνουμε είναι να αναζητήσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για κάποια εταιρεία που σας ενδιαφέρει και να ρωτήσετε υπάρχοντες πελάτες για την αξιοπιστία της. 
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:

Ανταλλακτικά Εμπορίου : Είναι τα καινούργια ανταλλακτικά που συνήθως βρίσκονται στα καταστήματα ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Τα διακρίνουμε σε πρώτης τοποθέτησης, δηλαδή αυτά που προέρχονται από επώνυμους κατασκευαστές (BOSCH, HELLA, VALEO, NGK, DENSO, AISIN, KYB, DAIKIN, SACHS, TRW, LUCAS) και που είναι τα ίδια με τα γνήσια ανταλλακτικά αυτοκινήτων αλλά σε διαφορετική συσκευασία και σε δεύτερης τοποθέτησης (after market), τα οποία προέρχονται από μεγάλα εργοστάσια της Ευρώπης και της Ασίας και συγχρόνως αποτελούν μια φθηνή και αξιόπιστη λύση.

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά : Είναι τα ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης (γνήσια) τα οποία συλλέγουμε από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που για κάποιο λόγο αποσύρονται ή είναι τρακαρισμένα. Δεκαετίες τώρα η εταιρία μας εισάγει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων από χώρες της Ευρώπης, ή τα επιλέγει από "μάντρες" από αυτοκίνητα που αποσύρονται.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών Ευρωπαικών αυτοκινήτων από το 1990 και η μέχρι τώρα εμπειρία μας επιτρέπει να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και τη πιο φθηνη λύση. Στο κατάστημά μας, μπορείτε να βρειτε τη μεγαλύτερη ίσως ποικιλία σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα από τους περισσότερους τύπους ευρωπαικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά αλλά και τους ειδικούς που θα σας συμβουλεύσουν σε κάθε περίπτωση.

Δυσκολεύεστε να αποφασίσετε Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Εμείς έχουμε τη λύση. Διαβάστε εδώ και θα σας λυθεί κάθε απορία.

Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων αποτελούν το μεγάλύτερ μέρος του κύκλου εργασιών μας και γι' αυτό το λόγο τα αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα. Επιλεγμένοι συνεργάτες φροντίζουν για την συλλογή των εμπορευμάτων αλλά και εμείς οι ίδιοι επιθεωρούμε κάθε φορά. Ζητήστε μας ότι ανταλλακτικά αυτοκινήτων χρειάζεστε και ακόμα και αν δεν τα έχουμε στην αποθήκη μας, θα αναλάβουμε να σας το βρούμε το συντομότερο δυνατόν και στην καλύτερη τιμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου