ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ - 2310 315310

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΖΑΝΤΟΛΑΣΤΙΧΑ SMART


Συμβουλές


Η καλύτερη αλλαγή που μπορεί να γίνει στον τομέα της πέδησης, είναι η τοποθέτηση μεγαλύτερων ελαστικών (175 αντί 145) στους μπροστινούς τροχούς και 195 από 175 στους πίσω.

Με την αλλαγή αυτή θα βελτιωθεί σημαντικά η αίσθηση στο δρόμο, η πληροφόρηση στο τιμόνι, η σταθερότητα, το φρενάρισμα (στο στεγνό οδόστρωμα) ενώ θα αυξηθεί ελάχιστα η κατανάλωση και θα μειωθούν οι επιταχύνσεις μετά τα 100 χλμ. Μετά την αλλαγή η ευκολία παρκαρίσματος λόγω διαφοράς βάρους στο τιμόνι δεν θα είναι σημαντική και καθόλου ενοχλητική.

Αλλαγή σε μεγαλύτερες διαστάσεις ελαστικού - ζάντας είναι υπερβολική και θα έχει ως κύριο αποτέλεσμα να κόψει αρκετά το αμάξι. Όσων αφορά τα κρατήματα η αλλαγή των αναρτήσεων με ρυθμιζόμενες θα προσφέρει το τέλειο.

 

Η κλασική ζάντα του smart fortwo είναι 15’ εκτός αν μιλάμε για τις εκδόσεις Pure ή Pulse όπου έχουν ζαντολάστιχα 145 – 175 εμπρός - πίσω.  Οι ιδιοκτήτες της standard έκδοσης έρχονται στο κατάστημα μας και προμηθεύονται ζαντολάστιχα 145 – 175 υψηλής ποιότητας και με φθηνες τιμές.  Είναι μία έξυπνη και πολύ καλή επιλογή για το smartaki τους.

 
Άλλοι  ιδιοκτήτες smart προσπαθούν να λύσουν το πρόβλημα ασφαλείας κλοπής των τροχών   με μπουλόνια ασφαλείας, και προμηθεύονται από εμάς τα καλύτερα και μάλιστα στο ίδιο περίπου βάρος με τα εργοστασιακά. (McGard).
Θα γνωρίζετε φυσικά ότι  τα Smart φοράνε αποκλειστικά τριμπούλονες ζάντες, κάτι που περιορίζει σημαντικά την επιλογή εναλλακτικών λύσεων μιας και οι after market ζάντες πρέπει να είναι αποκλειστικά φτιαγμένες για Smart, εφόσον κανένα άλλο αυτοκίνητο δε χρησιμοποιεί τριμπούλονες. Υπάρχει βέβαια η εναλλακτική λύση αγοράς μετατροπέα από 3 σε 4 ή 5 μπουλόνια ο οποίος κοστίζει 300 ευρώ.
 
Οι ζάντες αλουμινίου στραβώνουν πολύ εύκολα και δημιουργούν σημαντικό πρόβλημα, ειδικά οι μπροστά οι οποίες καταστρέφουν τα μουαγιέ (ρουλεμάν) των τροχών.  Κατά την αγορά μεταχειρισμένων ζαντών θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχουν ελεγχθεί από τους ειδικούς μας  για να διαπιστωθεί αν είναι στραβές κάτι που δε φαίνεται στο μάτι.
 
Ελάτε στο κατάστημά μας Έχουμε τις λύσεις ποιότητας και τιμής που επιθυμείτε.
Περισσότερα θα δείτε στην ιστοσελίδα μας

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στο : 2310 315310 και να μας ρωτήσετε για οποιδήποτε μεταχειρισμένο ανταλλακτικό ψάχνετε , καθώς και για οποιαδήποτε λεπτομέρεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου